Eat with Vanamola

ATERIOI ISÄNTÄVÄEN KANSSA JÄRVEN RANNALLA

Tule jakamaan kanssamme suomalainen ateria luomutilallemme. Saat nauttia paikallisista raaka-aineista valmistetun päivällisen ja aterioit yhdessä isäntäväen kanssa.

Pirkko on pitoemäntä ja Ami viljelee perheen maatilaa Kerisalonsaarella. jonka historiaa on muokannut Ruotsi-Suomen raja, Haapaniemen kadettikoulu ja kartanoissa puhuttu ranska.

Aterioissamme käytämme paikallisia kasviksia, villejä yrttejä, villejä marjoja ja kaloja sekä luomukaritsaa ja ylämaakarjan luomulihaa. Paikalla valmistetun kolmen ruokalajin aterian aikana kerromme raaka-aineiden alkuperästä, pellolta löytyneistä kolikoista, ja rannalla uiskentelevasta Saimaan norpasta.

Ruoan kanssa tarjoamme alkoholittomia juomia. Halutessasi voit tuoda myös viiniä tai olutta. Ruokailu on tilattava etukäteen. Huomioimme allergeenit ja ruokavaliot. Räätälöimme ateriat toiveidenne mukaisesti. Päivän menu muuttuu sesongin ja raaka-aineiden saatavuuden mukaisesti.

Ruokailuja satavana tilauksesta 12.- 15.7.2024 ja 2.- 11.8.2024, osallistuja määrä 1 – 8 aikuista, klo 19 – 22, tilaisuuden kesto n. 3 tuntia, hinta 87€/aikuinen.

 

Experience the Finnish cuisine dining together with local farmers.

We are happy to share an authentic Finnish meal with you on our organic farm. You get to enjoy a meal of locally produced ingredients and dine together with the owners of the farm.

Pirkko cooks for parties and events while Ami cultivates the historical family farm on the island Kerisalonsaari. On the shores of Lake Saimaa, the life of Immola Organic Farm has been shaped by the Swedish-Russian border, the Haapaniemi cadet school and the French, spoken in its manors.

For our meals we use local vegetables, wild berries, herbs and fish as well as organic lamb and Highlander beef. Our homemade seasonal three course menu is served with facts about the ingredients and stories of the forest, old money found in the fields and the worlds most endangered Saimaa ringed seal.

The menu comes with non-alcoholic drinks but you may bring your own wine or beer if you wish. The menu needs to be pre-booked before arrival. Make sure to inform us of any allergens and preferred diets. We customize the menu according to your wishes. Please note, the menu changes based on the season.”

Dates: between 12.-15.7.2024 and 2.- 11.8.2024, Time: 7-10 pm, Duration: 3 hours, Number of guests: 1-8, Price 87€ /adult. Contact us for more information and requests.