Ruokailut

Tarjoamme elämyksillä maustettuja makunautintoja tilausravintolassamme ja Vanamolassa.   Teemme myös retkieväitä ja valmistamme ruokaa nuotiolla.

Sesonginmukainen lähi- ja villiruoka on ollut pääasiallista tarjontaamme lähes 40 vuoden ajan. Ruokatarjontamme perustuu paikallisten maatilojen ja kalastajien tuottamiin raaka-aineisiin.  Osa käyttämistämme raaka-aineista tulee Immolan luomutilalta, jossa kasvatamme luonnonlaidunlammasta ja kasviksia. Metsästä ja pihapiiristä poimimme marjoja ja sieniä. Villikalat ympäröivästä Haukivedestä pyytää Kettusen pariskunta.  Luomunaudan kasvattaa Kuoppaharjun tilalla Jussi ja Laura. Ruokatarjontamme filosofiana on savolainen ruokaperinne.

Tule nauttimaan paikallisesta ruokakulttuurista tämän päivän trendeihin päivitettyinä. Ryyditämme ateriat villiyrteillä ja kaukomaiden mausteilla. Pöydässämme on aina tarjolla hyvän makuista puhdasta paikallista vettä.  Huomiomme myös erityistoivomuksesi ja ruokavaliosi.

Kellariravintola Paimenpoika

Tilausravintola Kellariravintola Paimenpojan yläkerrassa on Lupi, jossa on pöytiä ja penkkejä muunneltavissa tilaisuuden mukaan. Seinällä on suuri valkokangas ja tila voidaan pimentää verhoin.  Esiintymis- ja katselutilaa on myös ”orkesteriparvella”. Tilassa on hyvä esittää vaikkapa ryhmänne kaitafilmejä ja elokuvia, musiikkia ja näytelmiä.   Lupilta pääsee terassille, jossa voi myös ruokailla ja kahvitella.  Alueella on A-oikeudet